Våra ponnyer

Ammi4 (3).jpg

Namn: Hambys Amorosa "Ammi"

e. Miclas Active ue. Skogs Max

Kön: Sto

Ras: New Forest

Kategori: C

Född: 2004

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Ammi: Ammi är en pigg och känlsig ponny som gillar fart. Hon går med på de lite mer avancerade barngrupperna i både hoppning och dressyr.

Namn: Curry Lad "Curry"

e. Clonberne Boy ue. Boden Park Finnard

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Curry: Curry är en trygg  ponny som går med på alla typer av lektioner och är trots sin storlek populär bland de minsta barnen. Kom till ridskolan 2016.

Namn: Grace

Född: 2008

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Grace: Grace är en trevlig ponny som är pigg och lite känslig. Gillar både hoppning och dressyr. Gillar när du har tid på dig att borsta och pyssla i stallet.

Namn: Gittan

e. okänd ue. okänd

Född: 2002

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Gittan: Gittan är ett stort, stabilt och arbetsvilligt sto som kom till oss från Grällsta Ridcenter hösten 2020. Går med allt från nybörjarbarn till små vuxna och våra pararyttare. Bästa kompis med Mimmi.

Namn: Munsboro Jasper

Ras: Imp Irland

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Jasper: Jasper är en pigg och glad ponny som kom till ridskolan sommaren 2014. Går med på alla typer av lektioner, från de minsta barnen till de lättare vuxna.

Namn: Lilla My

e. Kamillo av haga ue. Holgens ingolf

Född: 1999

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Lilla My: En underbar snäll ponny som går med på allt från lekisbarn till äldre ungdomar. Jättesnäll att pyssla med i stallet, men är lite kittlig vid manken.

Namn: Slavsta Mango "Mango"

e. Vidar ue. Kajak

Ras: Gotlands Russ

Kategori: B

Född: 2002

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Mango: Mango är en ponny som går med på alla nivåer. Han älskar gräs och att spela fotboll men gnäggar om han blir ensam i ridhuset. Mango är även inkörd.

Namn: Milton

e. Okänd ue. Okänd

Kategori: C

Född: 1995

Ägare: Elvira Palm Lundberg

Info om Milton: Milton går med på lektioner som lekis, knatte och nybörjare.  Har tävlat i hoppning upp till LA innan han kom till ridskolan. Är en toppenbra ponny att lära sig rida på och är en av våra tryggaste ponnyer.

Namn: Mimmi

e. Mikado ue. Gajus

Ras: Haflinger

Född: 1998

Ägare: Grällsta Ridcenter

Info om Mimmi: Mimmi är en trygg och lung ponny som gillar att hoppa. Mycket populär hos de minsta barnen. Mimmi är av rasen Haflinger som härstammar från Österrike - Italien, där alla i hennes ras har samma färg. Vi hyr Mimmi av Grällsta Ridcenter. Hennes bästa kompis är Gittan.

Namn: Attyrory Little Mix "Mix"

imp. Irland

Kategori: B

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Mix: Mix är ett sött ponnysto som kom till oss 2016. Hon går med alla typer av elever och är duktig på att både hoppa och gå fint i dressyren. Hon är även en supersnäll ponny att rida ut på.

Namn: Nicke Nyfiken

e. Kamillo av haga ue. Juness

Ras: Connemaraponny

Född: 2000

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Nyfiken: Nyfiken är en välutbildad ponny i både hoppning och dressyr. Går med på allt från nybörjare till mer avancerad grupper. Gillar att busa med sina kompisar i hagen.

Namn: Josy´s Boy "Otto"

e. Mr. Tj King u. Josy

Född: 2009

Ägare: Helgestabodarna stuteri AB

Info om Otto: Otto är en stilig och glad kille från Irland. Han tycker om både dressyr och hoppning, och går med på både junior och seniorlektioner. Vill du borsta på en snäll ponny i stallet ska du välja Otto.

Namn: Pascal

e. Laerkens Cascade Dawn ue. Moyvoon Star

Född: 2008

Ägare: Helgestabodarna Stuteri AB

Info om Pascal: Pascal är en känslig herre med mycket energin i ridningen. Han är snäll och lugn i stallet. Rids av de mer rutinerade eleverna och gillar att hoppa.

Pelleplutt.jpg

Namn: Pelle

e. Okänd ue. Okänd

Ras: Shetlandsponny

Kategori: A

Född: 2000

Ägare: Theo Adelborg

Info om Pelle: Pelle är stallets minsta ponny. Men även fast han har väldigt korta ben har han inte svårt att hänga med under lektionerna med resten av sina stallkompisar. Han är väldigt snäll och gillar att busa i hagen. Pelle är även inkörd.

Russin.jpg

Namn: Carnaween Roisin "Russin"

e. Glenoyre Mystical Bobby ue. Westside Fred

Kön: Sto

Född: 2010

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Russin: Russin är en fin och lite känslig dam som gillar att hoppa. Kommer från samma stall som Ammie. Russin vill helst vara ute så länge som möjligt och kommer alltid sist in från hagen.

Sambo.jpg

Namn: Sambo

e. ue.

Ras:

Kategori:

Född:

Ägare:

Info om Sambo:

Sigge

Namn: Sigge

e. okänd ue. okänd

Kategori: B

Född: 2004

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Sigge:  Sigge är en väldigt populär ponny! Han är supersnäll i stallet och gillar att bli pysslad med. Går med på lektioner med de mindre barnen. Sigge är import Polen som vi har köpt från Grällsta Ridcenter.

Namn: Talin

e. Nobis ue. Jaszczyk

Ras: Konik

Född: 2003

Kategori: C

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Talin: Talin är en känslig ponny med bra framåtbjudning som älskar gräs. Han är jättebra att lära sig galoppera på men vill att du sitter still. Talin är av rasen konik som härstammar från Polen, där alla i hans ras har samma färg.

Namn: Little Tom Thumb "Tompa"

Född: 2010

Kategori: A

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Tompa: Pigg och glad ponny som också är världens snällaste i stallet. Gillar att leka i hagen och klia på sina kompisar. Går med på allt från ledlektioner till de mer avancerade grupperna.

Namn: Munsboro Winston

Imp. Irland

Kategori: C

Född: 2008

Ägare: Helgestabodarnas stuteri AB

Info om Winston: En snäll ponny med mycket motor. Han är duktig på både hoppning och dressyr. Går med på lektoner för barn och ungdomar i mer avancerade grupper. Han vill ha en lugn stund i stallet med dig.

Uppdaterad: 27 FEB 2021 18:19 Skribent: Ellen Torén

Föreningens Swish