Ridweekend med tema dressyr

14.08.2023

Fredag – söndag 13-15 oktober

Välkommen till en träningshelg i dressyr med övernattning och härliga middagar i vår vackra Karolinergård, här på Helgestabodarna i Sigtuna.

Upplägg: Vi startar på fredag eftermiddag och rider ett pass innan vi serveras en tre rätters middag i matsalen i Karolinergården.

På lördagen startar vi med frukost och teori innan vi rider ett pass. Lunch finns att köpa för den som önskar i ridskolans cafeteria under dagen. På eftermiddagen blir det en dressyrinspirerad aktivitet innan vi har ytterligare en mysig middag att avnjuta.

Söndagen bjuder på ett avslutande pass efter frukost, innan vi packar ihop för hemfärd.

Nivå: Vi vänder oss till ridvana vuxna och äldre juniorer. Tänk på att du behöver ha en egen försäkring om du inte är medlem hos oss i Sigtunabygdens RF.

Bokning: Alla bokning och frågor sker på mejl helgestabokning@gmail.com 

Kostnad: 3.680 kr varav en anmälningsavgift på 600 kr betalas in direkt vid bekräftande av bokning. Betalning sker till BG 5910-3200 eller swish 123 195 12 43. Hela avgiften ska vara betald innan start. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.

Tillägg: Du bor i ett enkelrum, lakan och handdukar finns. Det finns 6-8 platser på lägret. Beräkna att du ska vara på plats uppsutten till häst kl 16 på fredagen och åker hem ca 12:30 på söndagen.

Alla weekends går att boka utan övernattning och då dras 300 kr av kostnaden av. Meddela detta vid anmälan.

Varmt välkomna!