Hästar

Biggan

e. Farewel ue. Pik Labionics

Kön: Sto

Född: 2006

Info om Biggan: Biggan kom till ridskolan sommaren 2020. Hon är en cool dam med fina mjuka gångarter. Sedan hon flyttade in hos oss har hon och Zorka varit bästisar. 

Bojar "Boj"

e. Brokat ue. Dorado

Kön: Valack

Född: 2005

Info om Boj: Boj kom till ridskolan år 2016. Han har tidigare tävlat mycket hoppning men är även en fin dressyrhäst med mycket kunskap. Framåt men inte het. Är en känslig kille som gillar lugna elever.  

Cachmire CC 

e. Cachas ue. Loutano

Kön: Sto

Född: 2010

Info om Cachmire: Cachmire är en välutbildad och klok häst som är supersnäll, en riktig prinsessa! 

Cardino

e. Cardento ue. Ramiro

Kön: Valack

Född: 2011

Info om Cardino: Cardino är en stor gentleman, snäll som en nallebjörn. Trygg men känslig kille som kräver rutinerade elever. Han älskar att busa i hagen.  

Castro

e. Camaro M ue. Highlight

Kön: Valack

Född: 2005

Info om Castro: Castro är en snäll och snygg kille som går med de ryttare som ridit lite längre. Har ett trevlig temperament och har tidigare tävlat framgångsrikt i både dressyr och hoppning. 

Dutch Dedication "DD"

e. Silverstone ue. Shin Shin

Kön: Valack

Född: 2008

Info om DD: Uppfödd av CC stuteri i skokloster. Tävlat hoppning på hög nivå med många namnkuninga ryttare.

Denar "Dennis"

e. Dan ue. Okänd

Kön: Valack

Född: 2010

Info om Dennis: Dennis är en social och snäll kille. Innan han kom till oss på ridskolan har han tävlat fälttävlan, hoppning och dressyr. 

Diplomat

e. Rubiquil ue. Balzflug

Kön: Valack

Född: 2010

Info om Diplomat: Diplomat är en stor, jättesnäll och social valack. Rör sig stort och kräver en balanserad ryttare. 

Vincento "Enzo"

e. Callahan ue. Corsaire de Vauban

Kön: Valack

Född: 2011

Info om Enzo: Enzo är en stor och ståtlig kille. Går med på dressyrlektioner med de lite mer avancerade ryttarna. Älskar att vara ute i hagen och busar gärna med ponnyerna. 

Jersey Boy

e. Zirocco Blue VDL ue. Ahorn

Kön: Valack

Född: 2014

Info om Jersey: Kom till oss våren 2021. Är en känslig och positiv fux som gillar det mesta och rids av våra rutinerade elever. Han är bästa kompis med Royal. 

Junior

e.  ue.

Kön: Valack

Född:

Info om Jersey: 

Lily´s Lord "Lord"

e. Lissaro ue. Akzent II
Kön: Valack
Född: 2011
Info om Lord: Lord är en snäll kille som alltid gör sitt bästa. Han går både hoppning och dressyr med de lite mer avancerade ryttarna.

Queen of the Laune "Lussan"

e. Mr Jinx ue. Chairmaker

Kön: Sto

Född: 2007

Info om Lussan: Lussan är import från Irland. Bra på både dressyr och hoppning men får hon välja är hoppning lite roligare. Hon går med på alla typer av lektioner. Älskar mat och gillar att bli kliad på huvudet. 

Lady 

e. okänd ue. okänd

Kön: Sto

Född: 2008

Info om Lady: Lady jobbade på bålsta ridskola och har en avkomma som bor kvar där. Hon är en föredetta tävlingshäst i hoppning


Camnino "Nino"

e. Charming ue. Klub

Kön: Valack

Född: 2003

Info om Nino: En känslig kille som alltid gör sitt bästa. Vill alla väl och älskar att bli pysslad med. Vänlig och snäll i stallet. Går med på alla typer av lektioner i både hoppning och dressyr. 

Nearly Perfect "Nios"

e. Otec ue. Mill Pond

Kön: Valack

Född: 2006

Info om Nios: Nios är en liten känslig häst med mycket energi. Han tycker om att busa med sina kompisar i hagen. Rids av de lite mer rutinerade eleverna. 

Royal Clash

e. Cabachon ue. Cortez

Kön: Valack

Född: 2011

Info om Royal: Royal är en välutbildad valack som tar god hand om sin elev och ger en fin ridkänsla. Han går med de mer rutinerade elverna och gillar både hoppning och dressyr. Royal är bästa kompis med Jersey. 

Ross River "Råttan"

e. Allegoric ue. Alleged

Kön: Sto

Född: 2004

Info om Råttan: Råttan är en av de minsta storhästarna i stallet. Både ungdomar och vuxna rider henne. Duktig i dressyren mer ger alltid en fantastisk känsla i hoppningen. En ganska känslig dam. 

Ruben

e. Quiro ue. Erentusch 

Kön: Valack

Född: 2009

Info om Ruben: Ruben är tävlingshäst i hoppning. Han tycker om att få jobba på ridskola, framförallt när han får sällskap av sina hästkompisar. Bästa vän med DD och gillar att bli borstad.

Sudden

e. Odermus R ue. Cortez

Kön: Valack

Född: 2012

Info om Sudden: Sudden är en stilig och väluppfostrad valack som kom till oss vintern 2020 efter att vi fått tips av Nina och Svante Johansson. Lugn och snäll hopphäst som tävlat mycket innan han kom till oss. 

Tonto Chief "Tony"

e. Okänd ue. Okänd

Kön: Valack

Född: 2011

Info om Tony: Tony är en vacker skäck importerad från Irland. Han är en mycket känslig men snäll herre som rids av de mer rutinerade eleverna. Tony älskar att busa med sina kompisar i hagen!  

Ferozza "Tozz"

e. Figaro R ue. Chapman

Kön: Sto

Född: 2009

Info om Tozz: Tozz är en trevlig liten tjej som både hoppar och går dressyr. Vi köpte Tozz från Ida som jobbar på Segersta.

Zirak

e. Pentagon ue. Patrice

Kön: Valack

Född: 2004

Info om Zirak: Zirak är en allround gentleman som nu endast går dressyr. Vi köpte honom från Linn som jobbar på Segersta.

Zorro

e. Oklund ue. Gershwin

Kön: Valack

Född: 2004

Info om Zorro: Zorro är en stor kille som tidigare, innan han kom till ridskolan har tävlat mycket hoppning. Nu går han som både dressyr- och hopphäst på ridskolan.

Zorka

e. Okänd ue. Okänd

Kön: Sto

Född: 2002

Info om Zorka: Zorka är en stabil och väldigt klok dam. Går med nybörjare och de mer avancerade ryttarna. Trygg häst för de pararyttarna som rider i tandemsadel. Jättenöjd sen Biggan flyttade in då hon fann en ny bästis.