Stallkompisar

Gillar du att ta hand om din favorithäst, träffa nya kompisar och lära dig mer om hästar? Är du dessutom över 8 år och kan vara i stallet minst en dag i veckan? Då har du vad som krävs för att bli en stallkompis!

Att vara stallkompis innebär att du kommer hit minst en dag i veckan för att borsta och ryckta din favorit häst/ponny och ger den lite extra kärlek. Som stallkompis gäller det också att du är en bra kompis i stallet!

Det du måste vara för att få vara stallkompis är detta:

  • Du ska minst ha fyllt 8 år
  • Du ska vara i stallet minst 1 dag i veckan för att sköta din kompis.
  • Du har ansvar för din stallkompis i 1 termin. Man har alltså samma stallkompis hela terminen.
  • Din hästkompis vill bli ryktad och ompysslad. Du ska ta hand om kompisens utrustning och se till att den har en ren och trivsam stallplats. 
  • Om du hittar något sår eller liknande på din hästkompis, eller om utrustningen är trasig så ska du meddela personalen innan du gör något annat!
  • Om du vill inte vill vara stallkompis längre så meddela Emelie så att någon annan kan få din plats. 

Vi kommer att anordna aktiviteter för alla stallkompisar bland annat stallkompisdygn, rykttävlingar, stallkompisridningar, film och pyssel m.m. Om du har förslag på aktiviteter så säg till oss!

För att bli stallkompis måste du fylla i ett formulär som du får och lämnar till Emelie, Mia, Åsa eller på kontoret.

Det är möjligt att flera är intresserade av att bli stallkompis på samma häst, så det betyder att hästarna får ha flera stallkompisar!