Nytt tak

24.05.2023

Hej medlem!

Vi har något vi vill berätta och vi undrar allra ödmjukast om du som medlem och ryttare hos oss kan tänka dig att hjälpa till.

Flera av er har säkert noterat att taket på stora stallet är slitet och att det läcker in. Vi är i stort behov att lägga ett nytt för att hålla våra hästar friska och torra.

Samtidigt är högre elkostnader, höjda foder- och materialpriser och inte minst högre räntor något som påverkar även oss i vår förening.

Vi kollar alltid på möjligheter för att hålla våra utgifter nere utan att du som ryttare eller våra hästar ska påverkas. Som en del i det har vi börjat byta från vanlig belysning till LED. Och har även beslutat oss för att, i vårt arbete för en mer oberoende anläggning, installera solceller.

Vi har sökt och fått bidrag för att byta tak och installera solcellerna vilket är väldigt roligt! Men kostnaden för att byta till ett väderbeständigt tak som det är möjligt att genomföra installationen på är högre än det bidrag vi beviljats. Det är här vi behöver hjälp.

Vi undrar därför om du som medlem vill och har möjlighet att vara med och bidra till ett nytt stalltak. Litet som stort är det värt massor för oss och vår anläggning.

Vi tar mer än gärna emot ditt bidrag i form av en Swish 123 308 61 70 eller inbetalning på BG 5162–5960.

Skriv då "Nytt tak" i meddelandefältet för att öronmärka bidraget tillsammans med ditt och/eller din familjs namn. Och vill du vara anonym skriver du det såklart. Det kan nämligen hända att vi blir så glada att vi nämner alla bidragsgivare på något vis och då är det bra att veta om du vill bli omnämnd. ☺️

Är ni ett företag som vill sponsra? Vi fixar skyltar med ert namn i sadelkammaren. 

Vi och våra hästar vill också passa på att tacka för den här terminen som snart lider mot sitt slut och önskar dig en härlig sommar.